HTML

The Griffins

Címkék

Friss topikok

The Cleveland Show @ A második rész!

2009.10.11. 18:01 Hando

Na ez már valamivel jobbra sikerült, mint a borzalmas első rész, néhol még élvezni is lehetett. Persze még mindig ez volt a leggyengébb a vasárnapi animációsok közül, de a pilothoz képest látható némi javulás.


A legnagyobb negatívum viszont még mindig a főszereplő. Vannak néha olyan gyenge poénjai, hogy az már fáj. Persze néha már becsúszott egy-két jobb tőle is, de sajnos még nem ez a jellemző. Ráadásul ugye a sztori is rá épül, amit ebben a részben is sikerült elég gyengére megírni, tele klisékkel, a kutyaevős szál meg egyszerűen nem vicces. Oké, értem, hogy be kell mutatni a karaktereket, de csinálhatnák jobban is. Azért remélem, ha majd mindenkit ismerünk már rendesen, akkor jöhetnek a Family Guy-féle agymenések, mert azokban lehet igazán oltani.

A többiekkel amúgy nem volt nagyobb baj, a legkisebb srác még mindig nagyon adja, tipikus feka, és szerencsére Cleveland Junior is feljavult, itt a második részben elég jó beszólásai voltak (ABC-s szitkomok oltása pl). A feleség egyenlőre elég semmilyen, itt a második részben is alig volt szövege. Ugyanez elmondható a lányukra, bár ő többet beszélt, és fontosabb szerepe is volt, de poénokat valamiért nem írtak neki se, és ez azért elég fura, hiszen a sorozat célja az lenne, hogy nevetessen.. 

A Cleveland Show tehát nem ér fel a többi Seth MacFarlane alkotáshoz, de legalább már elindult valami, második évadra akár még egy jó animációs is lehet ebből. A nézettség amúgy nem csökkent múlt héthez képest, de a második évad már amúgyis be van rendelve (elég fura, a FOX, még valamikor tavasszal rendelte be, mikor még egy darab rész nem volt leadva a sorozatból). A pontszám amúgy 5/10 csak, de a javulás mindenképpen örvendetes.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://griffins.blog.hu/api/trackback/id/tr631443002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taraj (törölt) 2009.10.11. 18:12:57

Még egy részt se láttam, majd bepótolom egyszer.
Ebbe a berendelős dologban meg nem vagyok biztos: ha lesz is második évad, azt is kaszálhatják már az elején. =D
süti beállítások módosítása