HTML

The Griffins

Címkék

Friss topikok

Family Guy 8x03 - Spies Reminiscent of Us

2009.10.16. 19:41 Taraj (törölt)

Vasárnapi rész, de csak ma bírtam rá időt szakítani.

Egy epizód a szomszéd vécéről, a improvizálásról, Dan Aykroyd-ról, kémekről, Putyin országáról, szóval egy ötletről, ami egy totális agymenés alapja lehetett volna.

Tehát a Griffin család szomszédjába költözik Chevy Chase és Dan Aykroyd, és már annyira komikusak voltak, hogy Peter belevágott egy improvizációs társulat alapítására. Eközben kiderült a két hírességről, hogy kémek, és végül Brian és Stewie is belekavarodik az ügyükbe. Minimális spoilerekkel kb. ennyi.

Néhány poént nagyszerűel eltaláltak, bár ahogy mondtam: poop-centrikusak lettek a készítők, tehát ebből most is kapunk. Peter szerencsére továbbra is szánalmasan hülye, és ezt megtartja az epizód végéig. Azonban a többi karakter most ellustult: számomra semelyikük se nyújtott kiemelkedő alakítást. De ezt az epizódot a szituációs poénok hordták a hátukon.

Tehát ahogy fent írtam, két szálon megy a cselekmény. A kémes szál a szokásos "akciós FG" irányvonalat követi, ami nekem sohase volt a nagy kedvencem. Azért Oroszországban pakolják a humorokat rendesen. A társulatos szál sokkal jobb lett, bár ennek az epizódnak nem ez volt a lényege. Joe, a béna rendőr vitte el az egészet: ilyen debilen ordítozni... A cutaway jelenetek most nagyon agyamentek voltak, főleg a Russian-cutaway. Tipikus nemnormális jelenet... Ezért jár egy 7/10. Nem fogok erre örökre emlékezni (az elejére azonban biztos... kegyetlen), de nem volt rossz.

Idézet (sajna nem pontosan):

"Louis, please, look at my elbow..."

És mégegy idézet a legvégéről (a legnagyobb fanoknak nagyon hamar le fog esni):

"NononoNONONONO"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://griffins.blog.hu/api/trackback/id/tr321454765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása