HTML

The Griffins

Címkék

Friss topikok

Family Guy 8x02 - Family Goy

2009.10.12. 21:12 Taraj (törölt)

Erről kevesebb szó esik most, mert az igazat megvallva... tudom, hogy egyszerűen mókás a zsidókat ugratni, mert teljesen máshogy gondolkoznak, mint mi, ellenben nincsen jelzáloghitelük, de én kifáradtam ebből.

Az egész kb. arról szól, hogy Louis-ról kiderül, hogy zsidó, és Peter aberrált létére próbál minél komolyabb helyzetet teremteni az egészből, de persze nem tud, mert Peter nem komoly. Ekkor jön elő a FG legnagyobb előnye: Peter nem-megoldóépessége.

Az elején még Peter megfér a zsidóság mellett, de jön utána persze a kihagyhatatlan fordulat, blabla, ellentámadások, Peter hirtelen haragja, stb. Tehát a szokásos jó dolgok továbbra is megmaradtak, körülbelül.

Amibe már belekezdtem feljebb: a zsidó-téma szerintem kifáradt. De ahhoz képest  eredetin oldották meg a dilemmámat, merthogy itt tényleg a zsidóságról volt szó, nem arról, hogy röhögjük szarrá őket csakazért, mert zsidók. Tehát volt logikája az egésznek (pl. hagyományok). Poénok is voltak azért, gondoljunk csak az epizód első képkockáira, amikor is a család szuperhősök képében jelennek meg. És ekkor jön a szokásos getzizés Meggel. :P

Amúgy érdekes, hogy már a FG-ban is jelentős szerepet kap Jézus, ugyanúgy, mint a South Park-ban. Konkrétan ő zárja le az epizódot egy nagyon kemény dumával:

They're all complete crap.

Az epizód megnézése után majd minden világos lesz. Pontot ha adnék, az úgy 6/10 lenne kábé. De jóindulattal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://griffins.blog.hu/api/trackback/id/tr761446066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása